De Zeebaboe gaat weer bakken voor KiKa.
De Zeebaboe gaat weer bakken voor KiKa. (Foto: PR)

De Zeebaboe bakt voor KiKa

Kinderdagverblijf De Zeebaboe doet ook dit jaar weer mee met de bakactie voor KiKa (Kinderen Kankervrij). 

In de maand maart wordt de actie landelijk opgezet om geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Dit is het vijfde jaar van de bakactie van KiKa. Afgelopen jaren was de bakactie bij Kinderdagverblijf De Zeebaboe een groot succes. Ook tijdens de Corona-periode werd er gebakken en thuisbezorgd. Dit jaar doen wij weer mee! Onze bakker Jennifer van Jenny’s Bakery uit Maassluis bakt voor ons wederom de cupcakes en nu ook cakepops met het logo van KiKa erop.

Er zijn vier cupcakes voor €10 en de cakepop is €2 per stuk.


Iedere vrijdag in maart halen we de vers gebakken cupcakes op bij Janny’s Bakery en kunnen ze door u bij De Zeebaboe opgehaald worden. Eventueel bezorgen we ook thuis.


Wilt u ook bestellen voor vrijdag 17, 24 of 31 maart? Doneer via de actiepagina https://www.bakkenvoorkika.nl/de-zeebaboe-bakt-voor-kika-2 en stuur uw bestelling door naar info@zeebaboe. Ook een vrijwillige bijdrage is mogelijk. Meer informatie is te vinden op Facebookpagina en/of Instagram.


Geen enkel kind hoort ziek te zijn en met uw bijdrage steunen we het onderzoek naar kinderkanker. Alle kleine beetjes helpen. Doet u mee? Bedankt!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding