Zondag finale van Minim.aal bij iCOON

Zondag 19 maart komt ook de laatste Europese kunstenaar zijn werk bij iCOON aan de Badweg brengen en presenteren: Cengiz Hartmann. 

Hij is 'het sluitstuk' in deze finale van Mini.maal..
Ook de rest van de tentoonstelling heeft weer wijzigingen ondergaan: er is werk geruild, nieuw werk gebracht.... Er is een prachtige wissel van Guus Koenraads: 'COULISSEN', er is nieuw werk van Kristel van Ballaer, Hans Houwing, Floris Hovers, Yumiko Yoneda (inner being 1 en 2) en Van de Camp & Heesterbeek. Zo ontstaat er constant een nieuw geheel.


Ter gelegenheid van deze afsluiting  worden om 13.00 uur de vlaggen bij iOON aan de Badwegzijde gestreken, waarbij de nieuwe Eventband van Rotterdam aan Zee dit van 13.00 tot 13.15 uur muzikaal zal ondersteunen.


Voor wat betreft de tentoonstelling Mini.maal: iedereen is welkom op 19 maart tussen 12.00 en 16.00 uur om, met een hapje en een drankje, te genieten van de kunst en de aanwezige kunstenaars en vormgevers.


Entree: € 10,- / passepartouthouders € 5,-Tickets zijn te verkrijgen aan de deur (alleen pin) of via de website: www.icoonhvh.nl