Open dag met diverse disciplines

In en rond het gebouw van voormalig Sportvereniging De Waterweg aan de Prins Hendrikstraat 51 vonden vroeger activiteiten als korfbal, jeu de boules en darten plaats. 

In de loop der jaren is er behoorlijk wat veranderd en zijn er een aantal andere gebruikers gekomen. Om hiermee kennis te kunnen maken vindt op zaterdag 22 april een Open Dag plaats van de disciplines die nu van het gebouw en het terrein gebruik maken.

Tussen 12.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met de mooie boogschutterssport van HBC Doelgericht, het fitnessprogramma van Spartan Fit, het vliegen met heli’s, drones en vliegtuigen, met elektrisch aangedreven auto’s te rijden bij Heli Club Westland, kijken of je net zo kunt darten als Michael van Gerwen bij Hoekse Darts of je voor laten lichten over hoe je je hond sociaal kunt maken. Kortom: een grote variëteit aan activiteiten.

Inwendige mens

Er is een kantine waar een hapje en een drankje te krijgen is, dus noteer het in je agenda en maak er 22 april een gezellige kennismakingsmiddag van en kom naar de Prins Hendrikstraat 51, tegenover de zijkant van de Houtmanflat.