Een van de deelnemers tijdens de Muziekdag HvH 2022
Een van de deelnemers tijdens de Muziekdag HvH 2022 (Foto: Richard van Klink)

Inschrijving Muziekdag Hoek van Holland geopend

Speel jij trompet, fluit, piano, viool of een ander instrument en ben je tussen de 8 en 80+?

Dan kun je als solist of met een groepje tot maximaal 8 personen deelnemen aan de Muziekdag Hoek van Holland, die op zaterdag 15 april 2023 voor de 32e keer wordt georganiseerd door “Stichting Muziekdag Hoek van Holland”. De dag wordt gehouden in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ en begint afhankelijk van het aantal inschrijvingen rond 10.00 uur met de jongste groep. Aan het eind van de middag wordt het afgesloten met de topklasse en een afsluitend concert, waarin wij willen laten horen en zien wat men kan bereiken als je jouw ontvangen talenten uitbouwt en/of als je verder zou gaan in de muziek.

De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd in groepen, uitgezonderd ensembles en de topklasse. In deze laatste klasse zitten muzikanten die een opleiding volgen aan een conservatorium of een vooropleiding daarvan. De beoordeling vindt plaats door twee vakkundige juryleden, verbonden aan een van de Nederlandse conservatoriums.

Wij proberen de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden en na de kleine verhoging van vorig jaar hebben we gemeend de prijzen niet te verhogen: het bedrag voor een solist is € 15,00, voor groepen komt er € 7,50 per deelnemer bij – dus duo € 22,50; trio € 30,00; enz.


Voor meer informatie over deze dag, de mogelijkheid om gebruik te maken van de begeleidingspianist en de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging(www.ehav.nl/muziekdag/), daar vind je o.a. het reglement en inschrijfformulier die je kunt downloaden, maar wil je op papier een inschrijfformulier en reglement ontvangen geef dat dan op bij de secretaris van de stichting Johan Schot e-mail: jpschot@upcmail.nl, bellen mag natuurlijk ook (0174) 38 50 01.


Nieuwsgierig? Kijk dan op YouTube daar staan twee filmpjes uit 2014(Muziek Dag 2014 - met o.a. slotconcert van Jan Vayne) en twee van 2016 - zie: Muziek Dag Hoek van Holland 2016. Mochten deze filmpjes een duw in de rug zijn om mee te doen, geef je dan z.s.m. op! De inschrijving sluit op 18 maart a.s.



 een van de deelnemers tijdens de Muziekdag HvH 2022