Vergadering Cie Loosduinen

De Projectgroep Ruimtelijke Ordening en Verkeer van de Commissie Loosduinen vergadert dinsdag 24 januari in het wijkcentrum de Henneberg aan de Tramstraat 15. Aanvang is om 19.30 uur. Op de agenda staat onder andere de projectenlijst. De inhoud van deze lijst is te vinden op de website van de commissie Loosduinen. Gastspreker is deze avond mevrouw de Hoop van DSO gemeente Den Haag en mevrouw Van der Werff van de Blauwhoed Groep bv. Zij lichten de stand van zaken toe inzake Verkeer en het project Harvest 2 aan de Oude Haagweg in Den Haag.


Neherkade afgesloten 

De Neherkade is sinds vrijdag 13 januari tussen de Calandstraat/Slachthuislaan en de Rijswijkseweg afgesloten. Dit is nodig om een lek in een watertransportleiding Dunea te kunnen repareren. De werkzaamheden duren naar verwachting 1,5 week tot 2 weken. De afsluiting zorgt voor flinke verkeershinder. Borden en de dynamische routepanelen geven de omleidingen aan. Ook worden verkeersregelaars ingezet. De levering van drinkwater gaat gewoon door. Wel kan het drinkwater in Spoorwijk en Laak Centraal met minder druk uit de kraan komen. Hart voor Den Haag vindt de maatregelen om de verwachte verkeershinder te verminderen niet genoeg. 'Het college moet de pollers op de Parallelweg en Hoefkade laten zakken", stelt Hart voor Den Haag-raadslid Jelle Meinesz.

Like onze pagina op Facebook

Dagelijks leuke berichten uit Den Haag op je tijdlijn voorbij zien komen, of meedoen met leuke winacties? Like dan snel onze facebookpagina (De Posthoorn).