René Bom is te gast in de talkshow in Villa Ockenburgh.
René Bom is te gast in de talkshow in Villa Ockenburgh. (Foto: pr)

Talkshow en live muziek in de Villa

Theater Villa Ockenburgh brengt op zondag 22 januari een divers cultureel programma. Van de oud-nachtburgemeester van Den Haag tot een swingende band met lef: New Moondance.

In de Talkshow Vijf voor Twaalf, van 11.55 tot 13.30 uur, vertelt de oud-nachtburgemeester van Den Haag, René Bom, over zijn leven. Onlangs bracht hij er een boek over uit. Verder is de regisseur van de theatervoorstelling Exodus van Theatergroep het Wilde Westen te gast en komt Charlotte Floors vertellen over weidevogels. Na de talkshow verzorgen de conservatorium-studenten An Maring en Tiago Henricus een optreden. Ze spelen viool en cello. Het optreden duurt van 14.00 tot 14.45 uur.

New Moondance

Daarna zorgt New Moondance voor meer eigentijdse muziek. Tussen 15.00 en 17.00 uur speelt de band covers uit de jaren '60 tot nu. Onder andere pop met zo af en toe een Latin of jazzy sausje, van Santana tot Van Morrison, van Vaya Con Dios tot Fleetwood Mac, Sade en Billy Joel. De band bestaat uit ervaren muzikanten. Verder heeft Moondance een nieuwe zanger, componist en percussionist:  Rudi Lockefeir. 

Kaarten

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.villaockenburgh.nl