Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Theatraal feest in De Verbeelding

Cultuur

PURMEREND - Zaterdag 13 mei sluit Theater De Verbeelding het seizoen af met de voorstelling ‘Ik zou liever Angel heten’ van Productiehuis Mevrouw Ogterop. Het nieuwe gezelschap staat onder artistieke leiding van de bekroonde actrice Lotte Dunselman, die zelf ook meespeelt. 

Het is een theatraal feest waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar in hoog tempo afwisselen! Een stel komt in hun vakantiehuisje samen met vrienden om levens met elkaar te vergelijken, om daar troost of iets om na te streven uit te halen. Ze wachten nog op Angel.

Naarmate de avond vordert worden de gesprekken intenser en intiemer; ze zoeken de uitersten van elkaars kwetsbaarheid op en schuwen extreme meningen niet. Ook blijken verhoudingen heel anders te liggen dan op het eerste gezicht lijkt. 

Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19. Kaarten:16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234.