Roon Staal
Roon Staal (Foto: aangeleverd)

Zomer Tour concerten Roon Staal

REGIO - Zanger-pianist, componist en acteur Roon Staal verzorgt een reeks nieuwe matinee- en avondconcerten van zijn Zomer Tour. 

Hij start 1 juni in Kwadijk en rondt 1 juli af in West Terschelling. Het concert te Kwadijk vindt plaats op donderdag 1 juni a.s. in de Kerk Kwadijk. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Covers en eigen werken

Roon Staal, bekend om zijn loepzuivere tenorstem en vloeiende pianospel, weet zijn publiek elk concert weer op een authentieke en ontspannen wijze in vervoering te brengen. Dan weer sferisch ingetogen en even later vol energie begeleidt hij zichzelf op de piano. 

Deze Zomer Tour biedt u een gevarieerd muziekprogramma. Bekende covers van de Bee Gees, Paul McCartney en Simon & Garfunkel worden afgewisseld met eigen werken zoals ‘Promisel’ , ‘Anthem For All’ ,’You Turn My World Around’ en ‘Dreamland’. 

Concertbezoek

Beleef een concert van de Zomer Tour van Roon Staal met nieuwe inspiratie en energie aan het begin van een mooie zomer. Alle informatie vindt u op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Ook is het mogelijk te reserveren via de locatie Kerk Kwadijk: info@kerkkwadijk.nl of via 06-28775546.