Ontmoet Ons, met Eritrese lekkernijen.
Ontmoet Ons, met Eritrese lekkernijen. (Foto: omroep PIM)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Het regent lintjes

Maar liefst negen bevlogen vrijwilligers uit de gemeente Waterland kregen op 26 april een lintje opgespeld door burgemeester Marian van der Weele. Zij kregen dit lintje omdat ze zich vele jaren onbaatzuchtig hebben ingezet voor de samenleving. Kijk naar omroep PIM voor een mooi verslag.

Ontmoet Ons

Na een pauze van drie jaar organiseerde Vluchtelingenwerk Waterland in samenwerking met de Bolder weer een ontmoetingsavond. Dit jaar kookten Eritrese vluchtelingen een maaltijd voor hun stadgenoten. En met succes. Delinah, geboren in Eritrea maar opgegroeid in Nederland gaf een rondleiding door de keuken, stelde ons voor aan haar familie en gaf uitleg over de gerechten. Omroep PIM at een hapje mee.

Jan Haring junior

Watersport Vereniging Monnickendam heeft in het sportfondsenbad getraind voor de Slag op de Zuiderzee. Optimisten in het water en kinderen die strijden voor de titel Jan Haring junior. Komt dat zien bij Omroep PIM!

Omroep PIM is elke dag te zien van 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818, of Facebook.