Zukke zorgen is wekelijks te beluisteren op L.O.V.E. Radio.
Zukke zorgen is wekelijks te beluisteren op L.O.V.E. Radio. (Foto: Pixabay)

Deze week in Zukke Zorgen

VOLENDAM - Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur besteedt het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor onze lokale geschiedenis. In een ongedwongen setting met afwisselende muziek, vaak gerelateerd aan het onderwerp, brengen Frans Keizer en Marieke Keizer allerlei informatie. Samen met de technicus Klaas Bond is het altijd weer een gezellig avond, dus luistert u mee?

Handen Thuis is opgericht door Natascha uit Edam en is speciaal voor mensen die moeten leven met de gevolgen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is een plek waar mensen kunnen samen komen die dit hebben meegemaakt, maar ook een plek waar deskundigen spreken en gastsprekers komen uit allerhande verschillende disciplines. 

Misbruik 

Natascha haar eigen kindertijd staat in het teken van verkrachtingen, incest, lichamelijke en psychische mishandeling, seksueel misbruik en verwaarlozing. Zeker geen onbezorgde jeugd dus en helaas komt het overal voor, want Natascha is ‘gewoon' binnen onze gemeente opgegroeid. Natascha hoopt met haar collectief Handen Thuis mensen te helpen en slachtoffers te inspireren om hun verhaal te vertellen en kracht te geven om het gevecht met hun demonen aan te gaan. 

Bewonderenswaardig 

In deze uitzending van Zukke Zorgen op woensdag 10 mei vertelt Natascha meer over haar jeugd en hoe ze hier uiteindelijk sterker is uitgekomen. Een bewonderenswaardig verhaal van een krachtige jonge vrouw die zich nu gaat inzetten om andere te helpen. Dat belooft een inspirerende uitzending te worden. Dus luistert u ook naar Zukke Zorgen op woensdagavond 10 mei tussen 19.00 en 21.00 uur?