Wethouder Economische Zaken van Zaanstad, Stephanie Onclin.
Wethouder Economische Zaken van Zaanstad, Stephanie Onclin. (Foto: Bert Onclin)

Zakenvrouwennetwerk ZaanLinQ op bezoek bij wethouder Economische Zaken

Algemeen

ZAANSTAD – Leden van het Zaanse zakenvrouwennetwerk ZaanLinQ – en hun introducees – kunnen woensdag 15 februari rechtstreeks vragen stellen aan de wethouder Economische Zaken van Zaanstad, Stephanie Onclin, en haar collegae.  

Als zelfstandig, kleine en MKB ondernemer, kun je voor veel zaken terecht kan bij de gemeente met vragen over regelingen, vergunningen, subsidies, trainingen, adviezen en nog meer. Maar welke zaken zijn het nu precies?

“Wat doet de gemeente voor ondernemers in Zaanstad? Wanneer kun je terecht bij de Gemeente Zaanstad voor advies en hulp? Onze leden kunnen dit soort vragen stellen tijdens de aankomende bijeenkomst”, laat het ZaanLinQ-bestuur weten.

De bijeenkomst vindt plaats op het stadhuis van Zaanstad, inclusief presentatie van wethouder Stephanie Onclin. Ook is er een rondleiding door het stadhuis.

Na de presentatie is er genoeg ruimte om te netwerken. Aanvang 19.00 uur. Voor aanmelden: www.zaanlinq.nl De bijeenkomst is gratis voor deelneemsters van ZaanLinQ en € 7,50 (exclusief btw) voor introducees.