Onder de glitterbollen je uitleven op de dansvloer voor het goede doel!
Onder de glitterbollen je uitleven op de dansvloer voor het goede doel! (Foto: PxHere)

Dansen voor het goede doel

Uitgaan

ZAANSTREEK - Het is bijna zover: Rotary de Zaan-Zaandijk houdt op 3 februari in cultureel centrum De Bullekerk, Westzijde 75, een charity discoavond met als doel geld in te zamelen voor Dierenzorg Zaanstreek. Tijdens deze avond is het motto ‘back to the 80’s & 90’s’. 

Een avond vol heerlijke dance classics. De gehele opbrengst van de kaartverkoop à € 25,- komt ten goede van deze organisatie, als bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe dierenambulance.

De eerste disco hit weerklinkt om 20.30 uur en de dansvloer is van jou tot 00.30 uur. DJ Flyon, de sportiefste DJ van de Zaanstreek en omstreken, zorgt de hele avond voor dansmuziek. Wees er zeker bij om 22.00 uur als er een spectaculaire verrassingsact is. 

Goede doel

Dierenzorg Zaanstreek is dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek en bestaat uit een dierenambulance, asiel, pension en dagopvang. Op het gebied van dierenwelzijn heeft de Stichting zowel wettelijke als maatschappelijke taken te vervullen. De twee voornaamste activiteiten zijn: het vervoer en de opvang van dieren.

Dansen voor het goede doel, jij komt toch ook? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rotary.nl/dezaanzaandijk