De leden van Scouting Elfregi Zaanstreek zijn op zoek naar nieuwe leiding.
De leden van Scouting Elfregi Zaanstreek zijn op zoek naar nieuwe leiding. (Foto: cottonbro studio)

Scouting Elfregi Zaanstreek zoekt ‘toffe mensen’

Algemeen

ZAANSTREEK - De leden van Scouting Elfregi Zaanstreek zijn op zoek naar nieuwe leiding. Voor de welpen (jongens/meisjes van zeven tot elf jaar) en de waterscouts (jongens/meisjes van elf tot vijftien jaar) worden enthousiaste, actieve en vooral toffe mensen gezocht die het leuk vinden een paar uur per week te besteden aan de jeugdleden.

Van samen kamp organiseren tot zeilen op Uitgeestermeer

Samen met de andere leiding en vrijwilligers bedenk je het programma en zorg je tijdens de opkomsten voor een veilige speel- en leeromgeving. De waterscouts zeilen in het zomerseizoen op Scoutingcentrum de Stierop, gelegen aan het Uitgeestermeer. In het winterseizoen zijn de opkomsten op de clubhuizen aan de Westzijde in Zaandam en aan de Kalverringdijk bij de Zaanse Schans. 

In de zomer gaan de scoutingleden altijd op kamp, een onvergetelijke ervaring waar hechte vriendschappen ontstaan aldus het bestuur. 

Affiniteit met de watersport en jeugdwerk is een pre, maar niet verplicht. Spreekt dit je allemaal aan, kijk dan eens op www.scoutingzaanstreek.nl of neem dan contact op via info@scoutingzaanstreek.nl.