Hellen van de Walle is gecertificeerd coach op de werkvloer en Stoppen-met-rokencoach en vertrouwenspersoon.
Hellen van de Walle is gecertificeerd coach op de werkvloer en Stoppen-met-rokencoach en vertrouwenspersoon. (Foto: aangeleverd)

Trouw aan jezelf dankzij coach Hellen van de Walle

ASSENDELFT - ‘Hoe is het met jou? Doe jij wat je zelf wil of ga je alsmaar door in de hoogste versnelling? Coach Hellen van de Walle spreekt in haar praktijk aan de Ambachtslaan 16 in Assendelft mensen die uit balans zijn op het werk en/of privé. Mensen die vele ballen hooghouden en zichzelf veroordelen omdat het niet op alle fronten goed gaat. Hellen helpt mensen invloed te hebben op hun gedachten en gedrag. Het resultaat is meer rust, focus en energie.

'Ik ben van nature optimistisch, denk in oplossingen en inspireer graag mensen' 

Hellen van de Walle (52) is gecertificeerd coach op de werkvloer en Stoppen-met-rokencoach en vertrouwenspersoon. Ze is aangesloten bij ‘Rookvrij en fitter’, geaccrediteerd NOBCO-coach en aangesloten bij KABIZ, het kwaliteitsregister voor beroepsbeoefenaren in de zorg. “Ik ben van nature optimistisch, denk altijd in oplossingen en hiermee inspireer mensen waarmee ik werk”.

In haar praktijk hoort ze de signalen van stress en werkdruk: piekeren, slecht slapen, futloos. Hellen: "Vaak spelen gedachten een bepalende rol. Je ego lijkt nooit tevreden en maakt zich altijd zorgen over je verleden of toekomst en leeft niet in het nu." 

Luisteren zonder oordeel

Luisteren zonder oordeel: mogen zijn wie je bent. Hellen maakt je bewust van wat je innerlijke stem tegen jezelf zegt. Hierdoor weet je waar je invloed op hebt en wat je anders kunt doen. Je wordt je bewust van wat er goed gaat en waar je energie van krijgt. Het resultaat is dat je weer trouw bent aan jezelf, trots, positiever en gelukkiger. 

Vergoeding

Over de cursus Rookvrij en Fitter vertellen mensen dat zij hun vrijheid weer terug hebben, de sigaret bepaalt niet meer hun dag. De Rookvrij en Fitter trajecten worden door alle zorgverzekeraars vergoed.

Nieuwsgierig? Kijk op www.hellenvandewalle.nl, of neem direct contact op: info@hellenvandewalle.nl of 06-23776071.