Het OntroerendGoedKoor uit Wormerveer verzorgt in nauwe samenwerking met buurtcentrum De Lorzie, het jaarlijkse PleinFestijn.
Het OntroerendGoedKoor uit Wormerveer verzorgt in nauwe samenwerking met buurtcentrum De Lorzie, het jaarlijkse PleinFestijn. (Foto: Dirk Karten)

PleinFestijn met 'zelfgemaakte broodjes bal'

WORMERVEER - Het OntroerendGoedKoor uit Wormerveer verzorgt, in nauwe samenwerking, met buurtcentrum De Lorzie, zondag 21 mei het jaarlijkse PleinFestijn op het Marktplein. 

Naast een spetterend optreden van het organiserende koor geven Popkoor Soundsation uit Aalsmeer en het Nieuwendammer Shantykoor uit Nieuwendam acte de préséance. De deelname van deze koren staat garant voor een mooie mix van levensliederen, gezelligheid en zal er zeker voor zorgen dat er weer gedanst wordt op het plein. Verder verhoogt Doedelzakband The Arthur Troop Pipes and drums uit Alkmaar en Rock ‘n roll band William and the Handjives uit Nijmegen voor verdere verhoging van de feestvreugde voor en tussen de optredens.

Ballonkunst

Tijdens het festival worden er loten verkocht voor de tombola met voor iedereen een prijs. Voor de kinderen is er gratis schminken en er is een Ballonkunstenaar aanwezig. Verder is er tegen een kleine vergoeding een suikerspin verkrijgbaar. Voor minder validen en rolstoelgebruikers is een separate plaats gereserveerd. De toegang is gratis en op het Marktplein kunnen diverse hapjes (de beroemde zelfgemaakte broodjes bal….) en drankjes worden besteld. Het festival begint om 12.00 en wordt om 18.00 uur afgesloten.