Marijke en haar team houden op 6 mei de knipmarathon voor het goede doel.
Marijke en haar team houden op 6 mei de knipmarathon voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

Knipmarathon bij Kapsalon VRIS

KROMMENIE - Marijke en haar team van Kapsalon VRIS knippen alweer twintig jaar in het gezellig pandje aan het Weiver 4. Dat moet gevierd worden! Daarom houden ze op zaterdag 6 mei een knipmarathon van ’s morgens vroeg tot middernacht. Er wordt geknipt zonder afspraak en de opbrengsten zijn voor de stichting Het Vergeten Kind.

Laat je knippen op 6 mei voor het goede doel 

Marijke heeft zelf vier kinderen en vindt het belangrijk dat elk kind recht heeft op een mooie toekomst. "Met deze hulp kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen een veilige en stabiele plek hebben om te wonen, onbezorgd plezier kunnen hebben en een toekomst om naar uit kijken", aldus de onderneemster.

Herkomst naam VRIS

Marijke vertelt: "In 1992 begon ik als stagiaire bij Rob Peetoom in Haarlem en groeide uit tot Top-styliste. In 2003 begon ik als franchise onderneemster onder de naam Rob Peetoom aan het Weiver. Na vele mooie jaren ben ik in 2011 onder mijn eigen naam verder gegaan. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. De naam VRIS komt voort uit de namen van mijn kinderen: Valerie, Rosella, Ian en Sven. Samen met mijn team heb ik een florerende kapsalon. Met veel aandacht, enthousiasme en passie voor het kappersvak werk ik elke dag weer met veel plezier!"

Knipmarathon

Laat je knippen voor het goede doel! Je bent welkom op zaterdag 6 mei vanaf 8.00 uur aan het Weiver 4, 1561XD, Krommenie. Telefoon 075-6408090, mail: info@vriskappers.nl Zie ook www.vriskappers.nl en/of volg Marijke en haar team op Facebook en Instagram.