Is jouw motor al klaar voor het nieuwe seizoen?
Is jouw motor al klaar voor het nieuwe seizoen? (Foto: aangeleverd)

Motorrijdend auteur Benno Graas verzorgt kick-off seizoen latenight shoppen

Algemeen

WORMERVEER - Ter gelegenheid van de aftrap van het latenight shoppen tijdens de koopavond bij MotoPort Wormerveer, Industrieweg 18, is motorrijdend auteur Benno Graas op donderdag 6 oktober present in de showroom. Hij vertelt over zijn laatste boek getiteld ‘Toeval, we ervaren het allemaal’.

Toeval, we hebben er allemaal wel eens mee te maken, zo ook kilometervreter Benno Graas. Hij verzamelde de meest opvallende wonderlijke toevalligheden, waar hij en zijn vrouw tegenaan liepen tijdens hun vele reizen en in het dagelijks leven en bundelde ze tot ‘Poreus staal’.

Benno Graas is geen psycholoog, kwantumfysicus, visionair leider of goeroe, maar een vrachtwagenmonteur die bouten in elkaar draait, apparaten met elkaar verbindt - en als dit allemaal klopt - de tandwielen laat draaien, waarna het voertuig in beweging komt. Na zo’n vijftienhonderd toevalligheden te hebben verzameld is hij gepassioneerd op zoek gegaan naar het mysterieuze ontbrekende ‘tandwiel’ dat over onoverbrugbare afstanden, gebeurtenissen in beweging brengt.

Van april tot en met oktober kun je iedere donderdag van 19.00 tot 21.00 uur lekker lang shoppen bij MotoPort Wormerveer. Er zijn ook acties, je kunt de nieuwste motorkleding bekijken en passen of een proefrit boeken op je favoriete motorfiets.

 kilometervreter Benno Graas verzamelde op zijn motorreizen de meest opvallende wonderlijke toevalligheden.