Vrijwilligers helpen met vragen over financiën of het aanvragen van bijvoorbeeld zorg- en huurtoeslag.
Vrijwilligers helpen met vragen over financiën of het aanvragen van bijvoorbeeld zorg- en huurtoeslag. (Foto: Adobe Stock)

Het Humanitas loop-eens-binnenspreekuur is verhuisd

Algemeen

Per 1 januari 2023 vindt het loop-eens-binnenspreekuur van Humanitas Thuisadministratie Maassluis plaats op een nieuw adres.

We mochten een klein jaar gebruik maken van het kantoor van Vluchtelingenwerk Maassluis, maar wij zijn nu te vinden in het kantoor van de VBBM (Vereniging Bewoners Belangen Maassluis) op de P.C. Hooftlaan 372 te Maassluis. Het loop-eens-binnenspreekuur is elke vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Balans

Vrijwilligers helpen met vragen over financiën of het aanvragen van bijvoorbeeld zorg- en huurtoeslag. Ook kunnen zij helpen met het opzetten van een budgetplan om inkomsten en (vaste) lasten in balans te brengen. Zij helpen lastige brieven te begrijpen of helpen bij het regelen van een afbetalingsregeling. Natuurlijk is de vertrouwelijkheid van uw gegevens in goede handen. Een afspraak maken is niet nodig. Ook kunnen wij, dankzij onze vrijwilligers VHB+ (Vriendschappelijk Huisbezoek Plus) wellicht iets doen aan eenzaamheid en de behoefte aan gezelligheid en het hebben van een gesprek met een “maatje”. 

Onze diensten zijn geheel gratis.