De hoofdsponsoroverdracht werd in goede harmonie beklonken.
De hoofdsponsoroverdracht werd in goede harmonie beklonken. (Foto: PR)

M.S.V.’71 Megaweek gaat scoren voor Voedselbank Maassluis

Algemeen

Na 3 edities en 5 fijne jaren samenwerking met ‘Embassy Freight’ van Joey de Groot neemt de ‘HM Group ’ de rol van hoofdsponsor van de M.S.V.’71 Megaweek over.

Geen echte onbekende voor onze vereniging, daar ‘Embassy Freight’ tot 2018 onderdeel was van dit bedrijf. Eigenaar; Marco de Groot draagt onze vereniging al jaren een warm hart toe. Beide dragen het verenigingsleven in Maassluis een warm hart toe. De hoofdsponsoroverdracht werd in goede harmonie beklonken. Allereerst werd Joey met een fraaie fotocollage ontzettend bedankt voor zijn geweldige steun met ‘Embassy Freight’ aan de Megaweek. Tezamen met ‘Embassy Freight’ zijn er mooie donaties gedaan aan de Dirk Kuyt Foundation (2018), Dierenhoek ’t Sparretje (2019) en afgelopen jaar de Stichting AK. Overigens blijft ‘Embassy Freight’ sponsor van de Megaweek bij M.S.V.’71.

Trouwe steun

De Megaweek is gebaat bij de trouwe steun van vrijwilligers en sponsors. Zij vormen het fundament van de jaarlijkse Megaweek bij M.S.V.’71; een feest voor heel Maassluis. Daarom zijn we erg blij dat Joey de bal om de M.S.V.’71 Megaweek de komende jaren te ondersteunen, overspeelt naar Marco.

Kaartverkoop

In de lijn met de door Joey ingezette traditie heeft Marco in samenspraak met de Megaweek organisatie; ‘Stichting Vrienden van M.S.V.’71’, ingestemd een mooi lokaal goed doel te steunen. M.S.V.’71 gaat namelijk scoren voor de voedselbank Maassluis. De Megaweek kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Meer info. op www.Megaweek.nl