Het aftellen voor de flashmob is begonnen

In de Week van de Cultuur zal stichting Samen Randstad samen met dansschool M- Joy een flashmob organiseren in Maassluis. 

Woensdag 14 juni is het alweer zover, dus het aftellen is begonnen. De deelnemers die zich hiervoor hebben opgegeven hebben al gezamenlijk geoefend in Theater Koningshof. Daar heeft Megan van dansschool M- Joy in één uur tijd een complete choreografie met de deelnemers verzorgd. Niet iedereen zal tegelijk starten. Eén persoon begint, waarna er korte tijd later steeds weer iemand bij komt en dezelfde danspasjes uit zal voeren. Op een gegeven is de groep compleet en wordt het publiek getrakteerd op een leuke spontane flashmob. Na afloop van de flashmob gaat iedereen weer zijn gang alsof er niks is gebeurd!

Het deelnemersveld is heel divers van basisschoolkinderen tot gepensioneerden. Het spontaan dansen midden in de menigte maak de flashmob zo leuk. Het wordt nog leuker als het deelnemersveld groeit en nog groter wordt. De flashmob zal tussen 14.00 tot 16.00 uur worden gehouden. De locatie waar de flashmob wordt gehouden blijft nog een verrassing. Er zal gedanst worden op een nummer van Justin Timberlake.

Aanmelden kan door te mailen naar info@samenrandstad.nl of neem telefonisch contact op via 085 06 06 800.