Buurtcamping zoekt programmacoördinator

De Buurtcamping is op zoek naar een programmacoördinator. Het is zijn of haar taak om de activiteiten te organiseren voor de deelnemers.  

De Buurtcamping Zuiderpark is een jaarlijks terugkerend weekend. Omwonenden kamperen in het park en organiseren het weekend zelf. De buurtbewoners worden daarbij aangestuurd vanuit een kernteam dat het grootste deel van de voorbereidingen doet. In dat kernteam is nu een plekje vrij en wel voor de programmacoördinator. Deze coördinator geeft het programma voor het weekend vorm. De activiteiten zijn een combinatie van sportieve, culturele, duurzame en lokale initiatieven. Verder stuurt de programmacoördinator de vrijwilligers aan en onderhoudt het contact met de optredende artiesten. Het kernteam is een leuk en ervaren team. Er wordt van de programmacoördinator een mate van zelfstandigheid verwacht. het team komt regelmatig samen voor overleg, fysiek of online.

Voorbereidingen

De voorbereidingen starten vanaf januari 2023 en de camping zelf is op 7, 8 en 9 juli 2023. De leden van het team zijn in de maanden januari, februari en maart een middagje per week bezig. Daarna zijn er nog meer tijd aan kwijt. In mei en april komt dit neer op zeker een dag per week. En vanaf juni tot aan het campingweekend zelfs een paar middagen in de week. 

Informatie

De programmacoördinator ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur dan een mailtje met daarin je motivatie naar: zuiderpark@debuurtcamping.nl.