Afbeelding
(Foto: pr)

Studiekeuze Week en open dag ROC Mondriaan

ROC Mondriaan organiseert een Studiekeuze Week én een Open Dag op dinsdag 7 februari van 15.00 tot 20.00 uur. Vrijwel alle mbo-locaties in Den Haag, Delft/Rijswijk, Leiden en Westland zijn open. Ook VAVO Haaglanden is geopend. 

Tijdens de Open Dag kun je langskomen bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Registreer je op rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket. De online Studiekeuze Week is van 30 januari tot en met 3 februari en is de ideale manier om je online alvast te oriënteren voor je vervolgstudie in het mbo. Meld je aan op rocmondriaan.nl/studiekeuze-week en houd je e-mailbox in de gaten.
Tijdens de Studiekeuze Week ontvang je elke dag een bericht van ons met het programma van die dag, zodat jij - gewoon vanuit huis en wanneer het jou uitkomt - onze video's kunt bekijken. Je hoort en ziet dan alles over onze opleidingen en richtingen. Studenten die je al voor gingen delen hun ervaringen.
Je kunt bij ROC Mondriaan kiezen uit circa 240 mbo-opleidingen in de richting Business (Economie), Retail, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en Bewegen, Logistiek, Fashion, Techniek, Toerisme en Recreatie, Beauty & Hair, Veiligheid, Welzijn, Onderwijs en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk. Weet je al wat je wilt? Je kunt je via rocmondriaan.nl aanmelden. Houd je bsn-nummer bij de hand.
Weet je nog niet wat je wilt gaan doen, dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar stip@rocmondriaan.nl of maak een afspraak via 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur