Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kun je een kijkje nemen in het Wateringse Veld College.
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kun je een kijkje nemen in het Wateringse Veld College. (Foto: Glenn Mostert)

Kom en ontdek het nieuwe Wateringse Veld College

Samen, betrouwbaar en talentontwikkeling. Dat is wat het nieuwe Wateringse Veld College (WVC) drijft in alles wat er gebeurt. Leerlingen bij het WVC worden echt gezien, bij het lesgeven, bij het plezier hen allemaal gegund is en bij vragen die ze hebben.

Door de tweejarige brugklas van het Wateringse Veld College weet je na twee jaar goed op welk niveau je het meest gelukkig bent. Les krijg je op onze school in leerdomeinen, die heel geschikt zijn voor onderwijs op maat, zelfstandig- en samenwerken. Ontzettend blij zijn we met het nieuwe brugklasdomein dat op 25 januari geopend wordt.

Persoonlijke aandacht 

Bij het Wateringse Veld College hebben we moderne praktijklokalen voor verschillende vakken. Regelmatig hebben we bijzondere activiteiten binnen en buiten de school en zijn er verschillende reizen naar het buitenland. De docenten en coaches zorgen er met hun persoonlijke aandacht voor dat de leerlingen bij het Wateringse Veld College zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, zelfverzekerde en ontwikkelde wereldburgers.

Open dagen

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het er op de middelbare school aan toe gaat? Je kunt nu zeker weten binnen kijken bij het Wateringse Veld College. Op vrijdag 27 januari organiseren we een open dag van 16.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag 28 januari van 11.00 tot 14.00 uur. Je kunt gewoon binnen komen.
Leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool kunnen zelf proeven en ervaren hoe het bij ons op school is. Dan weet je zeker of het Wateringse Veld College de school is die bij jou past. En met ons domeinonderwijs en de mogelijkheid voor tweetalig onderwijs stomen we je klaar voor de toekomst.