Komt U ook gezellig kaarten?
Komt U ook gezellig kaarten? (Foto: Pexels.com)

Klaverjassen bij Excelsior Maassluis

Algemeen

Op 16 januari is de 1e ronde afgewerkt in de voorjaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis.

Door ziekte waren André Spanjersberg, Theo Wijsman en Corné Andreae niet aanwezig. Wij wensen hen allen een snel herstel toe.
Nieuwkomers Ans Paalvast en Lenie Bos completeerden precies drie bezette tafels. Theo Botermans kwam als eerste uit de bus met 7008 punten. Met slechts 4 punten minder legde Wim Hartman beslag op plek twee en Cor Stratemans werd met 6604 punten goede derde. Lenie Bos ging als debutante met de poedelprijs naar huis.

Liefhebbers
Wij hopen dat klaverjasliefhebbers de weg naar de kantine van Excelsior Maassluis weter te vinden, want het aantal deelnemers wordt door de geschetste omstandigheden wel erg klein. Op maandag 23 januari om 19.15 uur gaan we verder met ronde 2. We spelen in totaal 14 ronden waarvan de beste 7 resultaten meetellen voor het eindklassement. Ook een enkele deelname kan natuurlijk, want we spelen elke avond ook voor de dagprijzen. Komt U ook gezellig kaarten? Koffie of thee en snacks gedurende de avond zijn inbegrepen bij het inleggeld van €3,- Tot ziens in de kantine van Excelsior Maasluis.