Violenactie van Scouting Paulusgroep

Zaterdag 21 januari startte de 26e violenactie van Scouting Paulusgroep Maassluis! Bestellen kan dit jaar net als vorig jaar online via de QR code die op de flyers staan of via scoutingviolen@gmail.com (t/m 27 februari kan online besteld worden). De actie zal zijn ontknoping krijgen op 3 en 4 maart wanneer de violen kunnen worden afgehaald of worden bezorgd en afgerekend. 

Ook zullen leden fysiek langs de deuren gaan met bestellijsten. Zij kunnen ook op andere manieren hun bestellingen laten invullen bijvoorbeeld via andere kanalen. Veel van onze onderdelen hebben namelijk prijsjes verbonden aan de hoeveelheid bestellingen die een lid op zijn of haar lijst heeft. Bij de onlinebestellingen kan als opmerking ook een naam van een lid achtergelaten worden zodat we kunnen zien welk lid de violen heeft verkocht. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de bestellingen op 3 of 4 maart komen afhalen. Bij de afhaallocatie, ons clubhuis van de scoutinggroep (Vlaardingsedijk 9) kan er gepind en contant betaald worden. Op zaterdag 4 maart bezorgen we ook. Indien er bezorgd wordt zouden we het fijn vinden als het geld vooraf al wordt overgemaakt. We kunnen de violen dan sneller bezorgen omdat er dan niet afgerekend hoeft te worden. Indien u niet thuis bent laten we de violen dan bij de voordeur achter. Voor de mensen die vooraf geld overmaken (Bankrekeningnummer: NL94RABO0336224419 tnv Scouting Paulusgroep) vragen we de bestelling en het adres in de omschrijving te zetten zodat er niets fout kan gaan.  

Vooraf bestellen

Elk jaar hebben we extra violen besteld, echter we vragen iedereen toch indien mogelijk om vooraf te bestellen. Vorig jaar bleek al snel dat veel extra violen al snel uitverkocht waren. Op de afhaallocatie is er op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart ook een extra assortiment en kunt u eventueel ook uw bestelling wijzigen. Wel geldt OP=OP! De violen die vooraf besteld zijn blijven wel gereserveerd tot zaterdag 4 maart 13:00 uur. Onze schitterende violen kosten 9 Euro per tray a 18 potjes (gemengde kleuren) of 10 Euro voor een wandhanger met violen (keuze uit gemengde kleuren of paars) en komen vers van de kweker. In een tray zitten allemaal fleurige kleuren violen door elkaar! Op de afhaallocatie zal het assortiment groter zijn, zo zijn er meerdere extra kleuren wandhangers en zullen er ook violen in potten/schalen zijn. Ook verkopen wij dit jaar potgrond! Echter voor dit speciale assortiment geldt OP=OP. 

De winst van de verkoop van de violen gebruiken wij als groep onder andere om de kamp en contributiegelden laag te houden, aanschaf van nieuw materiaal en de wekelijkse activiteiten. Scouting Paulusgroep hoopt dat de Violenactie 2023 net zo'n groot succes wordt als de afgelopen jaren!