Ris, Noa, Jill, Isis.
Ris, Noa, Jill, Isis. (Foto: PR)

Mahorokan jeugdjudoka’s laten zich gelden

Bij de Open Zuid Hollandse voor de -10 en -12 jarigen heeft de Mahorokan jeugd zijn visitekaartje afgegeven.

De judoka’s wisten maar liefst 7 gouden medailles te veroveren. Joey Gestel, Sven de Zoete, Stan Schuler, Shun Zuidgeest, Cas Jansen, Melle Wibbens en Noa Hamar werden kampioen in hun klasse. Een tweede plaats was er voor Isis Leeman. Jin Zuidgeest, Tijn Brouwer, Nicl La Graauw, Ris Aalbregt en Jill Mallens behaalden nog een bronzen medaille bij dit toernooi.

Bij de Berlicum Open in het Brabantse Sint Michielsgestel wist Emirhan Akdemir in de klasse tot 18 jaar -60 kg kampioen te worden. Joeri Nakken haalde ook het podium -73 kg met een bronzen medaille.

Bij het technisch examen van de Judo Bond Nederland in Oud Beijerland hebben Tobias Bosveld, Mark Nijman en Floris den Hartog met goed gevolg hun examen voor de 1e dan judo afgewerkt. Alle drie zijn nu zwarte band dragers.

Joey, Melle, Sven, Cas, Stan, Shun, Tijn, Jin.