Danny, Natalie en Udo hopen dat er straks op heel veel Maassluise graven of elders een witte roos ligt.
Danny, Natalie en Udo hopen dat er straks op heel veel Maassluise graven of elders een witte roos ligt. (Foto: AvD)

Witte rozen op Moederdag

Moederdag: de dag waarop we haar die ons het leven schonk eren en in het zonnetje zetten. Een mooie dag. Maar voor sommigen ook een moeilijke dag; voor hen die hun moeder verloren. Op zo’n dag voel je het gemis des te meer.

Veel mensen bezoeken op deze dag het graf van hun moeder. 

Speciaal om die mensen een hart onder de riem te steken delen Danny Nagtegaal, Natalie Pino en Udo Schmidt van De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging op Moederdag, zondag 14 mei, tussen 11.00 en 13.00 uur een witte roos uit bij het rouwcentrum naast de Algemene Begraafplaats van Maassluis.

Geste

Als uitvaartondernemer met veel ervaring weet De Winter & Rijkeboer wat voor een impact een dag als deze kan hebben: "We weten dat veel mensen op Moederdag de graven van hun geliefde bezoeken. Met deze geste willen we alle moeders eren en bijdragen aan goede herinneringen. Een kleine attentie om troost te bieden op een moeilijke, en wellicht ook wat beladen dag.”

Welkom

De rozen zijn gratis. Ook mensen die hun geliefden willen bezoeken op de Nieuwe Begraafplaats, Rooms Katholieke Begraafplaats of ergens anders een gedenkplek hebben, kunnen een roos komen halen. Iedereen is welkom bij ons.


Danny, Natalie en Udo hopen dat er straks op heel veel Maassluise graven of elders een witte roos ligt: “Een mooi symbool van liefde en saamhorigheid. En een eerbetoon aan alle moeders. De dragers van het leven!”

https://dewinterenrijkeboer.nl/