Scouting Maasland zoekt avontuurlijke mensen.
Scouting Maasland zoekt avontuurlijke mensen. (Foto: PR)

Scouting Maasland zoekt Jou!

Scouting is de plek waar ieder kind welkom is. Bezig zijn met de natuur, zeilen, leuke spellen en gave kampactiviteiten het hoort er allemaal thuis. 

Het is een warme plek voor kinderen die begeleid worden door enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten elke week weer een fantastische opkomst neer! En deze gave opkomsten willen we blijven voortzetten, daarom hebben wij jou nodig als vrijwilliger!

Enthousiast en avontuurlijk 

Ben jij enthousiast, avontuurlijk en vind je het leuk om met kinderen gave activiteiten neer te zetten dan zoeken we jou! Op zaterdagmiddag komen de bevers in de hut om leuke activiteiten te gaan doen. Ze knutselen, spelen buiten in het bos of op het veld.  Heb jij zin en tijd om op zaterdag middag van 13.00 tot 15.00 op een leuke speelse manier met kinderen van 4 tot 6 jaar de kneepjes van scout zijn te leren? Dan zien wij je graag bij Scouting Maasland. Mocht je interesse hebben in een andere leeftijdsgroep, dan kan dat en ben je uiteraard ook van harte welkom! Mail info@scoutingmaasland.nl en dan zien we je snel!