‘De ‘Joost Mag Het Weten’ feestband in de tent bij M.S.V.’71!’
‘De ‘Joost Mag Het Weten’ feestband in de tent bij M.S.V.’71!’ (Foto: PR)

Megaweek start swingend met Nacht van M.S.V.’71

Het programma van de 26e Megaweek bij M.S.V.’71 is weer goed gevuld en start swingend op zaterdag 22 april in de feesttent. 

Dit jaar zal de Nederpopsensatie band van Nederland ‘Joost Mag Het Weten’ op het podium staan om iedereen te vermaken met opzwepende medleys en de grootste hits van de beste artiesten uit de Nederlandse pophistorie. 

Ruth Jacott

Ook komt Ruth Jacott de tent op zijn kop zetten. Deze topzangeres is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Bekend van de hits; Vrede (songfestival), Hartslag, Vrij met mij en vele andere grote hits. 


En als klap op de vuurpijl is uiteraard onze eigen Ad van Opstal ook weer van de partij om weer te zorgen voor een onvergetelijke feestelijke avond en swingende start van de Megaweek. De feestweek voor heel Maassluis.

Kaarten alleen online

De kaarten voor de Nacht van M.S.V.’71 en OranjeParty op 26 april zijn dit jaar alleen online verkrijgbaar. De verkoopt gaat dit jaar opvallend hard. Kaarten voor de Nacht van M.S.V. ’71 zijn nog verkrijgbaar voor € 22,50 (18+) en voor de OranjeParty €15,00 (16+). 


Zorg dat je er weer bij bent dit jaar en koop dus op tijd je kaarten. 

Voor meer informatie en kaartverkoop zie onze website: www.megaweek.nl