Schoolvoetbaltoernooi bij M.S.V.’71 start op 29 maart

Ook dit jaar is er weer schoolvoetbal te bewonderen op de velden van Excelsior’M en M.S.V.’71. Groep 8 is op woensdag gestart bij Excelsior’M. Een week later is groep 7 aan de beurt. Ook op de velden van de Tricolores.

Vanaf woensdag 29 maart is M.S.V.’71 drie woensdagmiddagen achter elkaar de gastheer van het schoolvoetbal toernooi.
Groep 6 is het als eerste aan de beurt. Een week later op 5 april spelen de kinderen uit groep 5 hun wedstrijden op het M.S.V.’71 Sportpark. En tenslotte zijn groep 3 en 4 aan de beurt op woensdag 12 april. De coördinatie van het toernooi is ook deze keer in de vertrouwde handen van Welzijn E25. Deze organisatie stelt ook de sportiviteitsprijs ter beschikking.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor groep 6 en 5 zijn al gereed en de wedstrijdschema’s zijn gemaakt. Bij groep 6 nemen 18 teams deel aan het toernooi, verdeeld over 8 jongensteams, 5 meisjes teams en 5 mixed teams. Bij groep 5 spelen 8 jongens teams, 4 meisjes teams en 5 mixed teams. 

Sportief

Het toernooi duurt van 14:00 tot 17:30 uur met aansluitend de prijsuitreiking. Voor de goede orde delen we nog mede dat bij M.S.V.'71 niet contant betaald kan worden. Betaling alleen per Pin. De organisatie hoopt op goed weer en een sportief toernooi.