Doe mee met flashmob in Maassluis

Tijdens de aankomende Week van de Cultuur zal Samen Randstad samen met dansschool M-Joy een flashmob organiseren. 

Bij de flashmob zal er een groep spontaan dansen. Voor de omstanders zal dit geheel onverwachts zijn! Er zal eerst één persoon gaan dansen in de menigte, waarna al gauw de tweede en derde persoon volgt. Kort erna volgen er steeds meer dansers totdat er een grote groep ontstaat. Na afloop zal iedereen weer zijn gang gaan alsof er niks is gebeurd. Het belooft in ieder geval een leuke activiteit te gaan worden

Meedoen?

Iedereen vanaf 7 jaar mag meedoen. Jong of oud, iedereen is welkom. Je hoeft niet goed te kunnen dansen en er zijn geen kosten aan verbonden. Megan van dansschool M-Joy zal de choreografie verzorgen. De flashmob wordt georganiseerd op woensdag 14 juni 2023 en om alles goed onder de knie te krijgen, wordt er twee keer samen geoefend op woensdag 31 mei en 7 juni van 14.30 tot 15.30 uur. De oefenlocatie is waarschijnlijk Theater Koningshof, maar er kan ook worden uitgeweken naar een gymzaal of bij goed weer naar een buitenruimte. 

Iedereen vanaf 7 jaar mag meedoen

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@samenrandstad.nl. Na het aanmelden volgt er meer informatie via de mail.