Het klusteam ging aan de slag met de hanging baskets.
Het klusteam ging aan de slag met de hanging baskets. (Foto: BC Verto2)

Verto2 vrijwilligers verversen weer de hanging baskets

Nieuws

Dankzij de subsidie van de Gemeente Maassluis was het wederom mogelijk om de hanging baskets in de wijk Verto2 te voorzien van geraniums. Niet alleen het klusteam van de Touwslagerij was actief maar ook de Ververij en Scheerderij, volwassenen maar ook de kinderen waren aanwezig om actief te helpen. 

Ondertussen zijn er een flink aantal bakken te vullen waarvan onder andere de Nieuwe Kerstraat (door Koos zelf), gedeelte Scheerderij, gehele Ververij, Touwslagerij en Vlasserij.

Daar waar de ene groep de bakken er afhaalde, de andere ze leeggooiden in de groene bakken en weer vulden met aarde, was de volgende groep alweer bezig met de bakken te voorzien van geraniums. Daarna werden de bakken uitgereden met kruiwagens en door twee groepen mannen weer opgehangen.

Een klus van ongeveer twee uur en iedereen werd door Monika voorzien van koffie, thee en fris. Nadat de klus was geklaard hebben ze onder het genot van wat lekkers en wat fris genoten van deze samenwerking en het heerlijke weer.

Langzaam wordt het wijk met overal hanging baskets; een fleurige Verto2. Voor informatie over de baskets of vogelhuisjes in Verto2 kunt u mailen naar bcverto2@gmail.com.