(Foto: Evergreen)

MO14-2 MHV Evergreen kampioen

Zaterdag 20 mei stond al weken omcirkeld op de kalender bij MHV Evergreen, want bij winst zou MO14-2 kampioen worden.

Aangezien ze tot nu toe omgeslagen zijn, was de kans vrij groot dat dit zou lukken. Met een altijd positieve blik, keken de trainer en coaches uit naar deze wedstrijd. De meiden begonnen goed met een 3-0 voorsprong in het eerste kwart. Daarna werd het spel wat rommeliger, wellicht door de zenuwen… En moest er hier en daar bijgestuurd worden. In het derde kwart scoorden de meiden weer, maar in het vierde kwart kwam daar toch die tegengoal. Uiteindelijk wisten de meiden met 7-1 de overwinning én het kampioenschap binnen te slepen. Dit werd uiteraard uitbundig gevierd met (kinder)champagne en Evergreen-groene fakkels! Nog twee wedstrijden te gaan en natuurlijk willen de meiden de ongeslagen kampioen worden. Dus dat is de volgende uitdaging!