Opbrengst collecte Roparun Maassluis

In de week van 15 tot 19 mei hebben de collectanten van Roparunteam 62 Lifelinerunners weer huis-aan-huis gecollecteerd in de wijk Steendijkpolder in Maassluis. Dankzij hun inzet en dankzij de gulle gevers kan er €1757,68 worden overgemaakt aan de Stichting Roparun. 

De Roparun is een estafette hardloop evenement van Parijs naar Rotterdam; maar vindt nu, vanwege corona, al enkele jaren alleen in Nederland plaats. De organisatie hoopt volgend jaar weer in Parijs te starten. De lengte van de route is wel hetzelfde, namelijk 530 km. 

De collecte heeft €1757,68 opgebracht

De route start op vliegveld Twenthe en gaat dan via Noord-Limburg en Noord-Brabant naar Ossendrecht waarvandaan de bestaande route naar Rotterdam wordt gevolgd. De lopers hopen op maandagmiddag, Tweede Pinksterdag, weer heelhuids rond 14.30 uur aan te komen op de Coolsingel.

De opbrengst van de Roparun wordt gebruikt voor nazorg voor kankerpatiënten. Kijk voor meer informatie op www.roparun.nl en voor meer informatie over dit team op www.lifelinerunners.nl. Via deze website is het ook mogelijk om te doneren.