De bus staat de komende tijd op diverse plekken in Escamp.
De bus staat de komende tijd op diverse plekken in Escamp. (Foto: facebookpagina stadsdeel Escamp)

Haags Ontmoeten met Bakkie Aandacht in stadsdeel Escamp

Ervaringen delen, informatie ontvangen en, niet onbelangrijk, lekker even ontspannen. Dat kunnen thuiswonende ouderen en hun mantelzorgers doen dankzij Haags Ontmoeten, een initiatief van de gemeente Den Haag. Deze maand en in juni gaat Haags Ontmoeten samen met Mantelkring in Escamp op zoek naar bewoners die voor hun naasten zorgen. 

Dit doen ze door met de 'Bakkie Aandacht' bus van Mantelkring op centrale plekken in het stadsdeel de mantelzorgers op te zoeken. Ze willen met mantelzorgers in gesprek om meer inzicht te krijgen in de vragen deze groep heeft, en om te weten te komen wat er zoal bij hen leeft. Hiervoor organiseren ze ook een groeps- en onlinebijeenkomst op 24 mei van 19.00-20.00 uur.

De Bakkie Aandacht bus staat op donderdag 25 mei bij Wijkcentrum Moerwijk· Dinsdag 6 juni Bouwlust: Wijkcentrum Bouwlust of in de buurt· Donderdag 8 juni Morgenstond: Winkelcentrum Leyweg. Deze locatie is nog onder voorbehoud maar de dag en wijk staat vast. 

Mantelzorgers en thuiswonenden kunnen langskomen op één van de locaties waar de bus staat, of kijk op mantelkring.nl/bakkieaandacht/ voor meer informatie. Voor meer informatie: https://haagsontmoeten.nl