Op de drempel van het nieuwe kampeerseizoen haalt de kampeergigant alles uit de kast om de kampeerkriebels aan te wakkeren.
Op de drempel van het nieuwe kampeerseizoen haalt de kampeergigant alles uit de kast om de kampeerkriebels aan te wakkeren. (Foto: Foto van Dana)

Grande Opening kampeerseizoen

ZWAAG - Karsten trapt het nieuwe kampeerseizoen af met een Grande Opening in het weekend van 25 en 26 maart. Met vertegenwoordigers, activiteiten voor de kids én een heus prijzenfestijn. Het lijkt wel feest!

Op de drempel van het nieuwe kampeerseizoen haalt de kampeergigant van Westfriesland alles uit de kast om de kampeerkriebels aan te wakkeren. Ontmoet Jasper van Crespo en zit deze kampeervakantie als een koning, of slaap als een roosje dankzij passend advies van Danny van het merk Human Comfort. Laat je inspireren door de tenterieurtrends 2023, en spiek binnen bij alle tenten. Ga je voor bohemian of industrieel? Ook de kids kunnen hun hart ophalen, aan de schminktafel of op het springkussen. Wie meer dan 250 euro besteedt, maakt kans op behoorlijke prijzen.


Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag.