SV Koedijk organiseert de derde keepersmiddag.
SV Koedijk organiseert de derde keepersmiddag. (Foto: Pixabay)

Keepersmiddag bij SV Koedijk

Sport

KOEDIJK - SV Koedijk organiseert 3 juni om 13.00 uur de derde keepersmiddag voor jeugdige keepers tussen de 8 en 17 jaar. Ook geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag. Aanmelden kan via keepers@svkoedijk.nl.

Yuri Cornelisse van Alkmaar Sport zal de conditietraining verzorgen en daarna zullen er in verschillende leeftijdsgroepen keepersoefeningen gedaan worden. Er is een passend programma voor alle leeftijdsgroepen, waarbij er in kleine groepjes wordt getraind om de keepers individuele aandacht te kunnen geven. Vince, de keeper van het eerste elftal, en Milan, het jeugdtalent van JO 19, zullen een training geven aan de keepers die op het grote doel staan.

De jeugdkeepers bij Koedijk bestaat uit 35 actieve keepers. Er is een groep enthousiaste keepertrainers die de groepen per leeftijdsgroep trainingen geeft. Dit zijn 4 trainingen per week. Ook worden de keepers op de zaterdag gevolgd en gefilmd zodat de vereniging samen met de keepers de beelden kunnen doorspreken. De middag begint om 13.00 uur en duurt ongeveer tot 17.00 uur. 

Geïnteresseerden en jeugdkeepers kunnen zich aanmelden via keepers@svkoedijk.nl. Bij vragen kan er ook contact worden opgenomen via dit e-mailadres.