Van Roosmalen en zijn partner Eva Hoeke vertellen over hun verhuizing naar Wormer.
Van Roosmalen en zijn partner Eva Hoeke vertellen over hun verhuizing naar Wormer. (Foto: aangeleverd)

Extra voorstellingen Marcel van Roosmalen en Claudia de Breij

Cultuur

ALKMAAR - De belangstelling voor Zandweg 17, Wormer van Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen en Wat als van Claudia de Breij in TAQA Theater De Vest is zo groot, dat is besloten om in april 2024 extra voorstellingen bij te boeken. Wees er snel bij, de kaartverkoop is nu gestart!

In 2017 verhuisden journalist Marcel van Roosmalen en zijn partner, schrijfster Eva Hoeke, van Amsterdam naar Wormer. In Zandweg 17, Wormer vertellen ze honderduit over misverstanden, buren, barbecueën en het altijd wind tegen hebben op hun nieuwe woonstek. De voorstelling op 1 februari 2024 is zo goed als uitverkocht; op donderdag 4 april is de voorstelling bijgeboekt. Aanvang is 20.15 uur.

Claudia de Breij

Na haar bejubelde Oudejaarsconference nam Claudia de Breij even adempauze. Nu komt ze terug met haar gloednieuwe voorstelling Wat als. In 2024 staat ze al drie keer in een uitverkochte zaal in TAQA Theater De Vest; wegens grote belangstelling is nu een vierde datum bijgeboekt: woensdag 10 april. Aanvang is 20.15 uur.

Meer informatie

Vanaf nu kan online en via de kassa gereserveerd worden voor bovengenoemde bijgeboekte voorstellingen. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor meer informatie en toegangskaarten.

Claudia de Breij heeft een gloednieuwe voorstelling 'Wat als'.