Renault en Dacia occasionparade.
Renault en Dacia occasionparade. (Foto: aangeleverd)

Renault en Dacia occasionparade in Alkmaar

Partnerbijdrage

ALKMAAR - Sinds afgelopen donderdag 12 oktober pakt Stokman in Alkmaar groots uit met meer dan 100 geselecteerde Renault en Dacia kwaliteitsoccasions uit alle vestigingen. Alle modellen van het populaire Franse merk worden 4 dagen lang met scherpe acties aan de man/vrouw gebracht. Het occasionaanbod is gedurende de afgelopen maanden door alle vestigingen opgebouwd en de auto’s zijn naar de vestiging Stokman Alkmaar getransporteerd.

Tot en met zondag 15 oktober stelt Stokman Alkmaar u in gelegenheid om onder unieke voorwaarden meer dan scherp zaken te doen tijdens deze grote occasionshow. Een extra bedrag tot € 1000 bovenop de inruilprijs van uw huidige auto, een scherpe financiering met 5,9% rente (tot maar liefst 20.000 euro) en ook nog eens een aantrekkelijke verzekeringspremie zijn goede redenen om toch maar eens de showroom van de Renault en Dacia-dealer voor Alkmaar en omstreken te bezoeken.

Enkele klanten konden echt niet wachten en de eerste occasions zijn begin van de week dan ook al verkocht. De adviseurs hebben de opdracht gekregen om elke koper te verbazen met een voorstel voor een nieuwe occasion van zijn of haar keuze. Dus vooral kijken en misschien kopen aan de Wolvenkoog in Alkmaar. Het occasionaanbod is uiteraard ook te zien op de website van Stokman.

Stokman Alkmaar: Wolvenkoog 4-6, www.stokman.nl