Het Fabrique Unique CultuurCafé opent zijn deuren.
Het Fabrique Unique CultuurCafé opent zijn deuren. (Foto: aangeleverd)

Fabrique Unique CultuurCafé opent deuren

ALKMAAR - Het Fabrique Unique CultuurCafé opent vrijdag 20 oktober om 16.00 uur voor de eerste keer de deuren. Cultuurwethouder Anjo van de Ven verricht de officiële opening en vertelt het een en ander over Cultuurvisie Alkmaar 2040.

Het Fabrique Unique CultuurCafé is een initiatief van Unieke Zaken en bevindt zich op Pettemerstraat 37. Iedereen actief en/of werkzaam in de podiumkunsten-sector is meer dan welkom. Het café is eens in de zes weken open. De komende periode op 20 oktober, 1 december, 12 januari, 16 februari, 29 maart, 17 mei en 28 juni. Steeds op een vrijdag, van 16.00 uur tot 19.30 uur.

Repetitieruimte

Aanmelden is niet nodig, je kunt zo naar binnen lopen om te netwerken, collega’s te ontmoeten, vragen te stellen, bij te kletsen, ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. Misschien zoek je een geluidsset, lichttechnicus, repetitieruimte of een penningmeester voor je stichting? Heb je een waanzinnig idee maar weet je niet waar te starten? Ben je een choreograaf en zoek je dansers, of wil je in contact komen met iemand die je verder kan helpen. Kom daarvoor naar het Fabrique Unique CultuurCafé.

Nieuw project

Ook is er ruimte om iets te laten zien of horen, een nieuw project aan te kondigen, een oproep te doen of een presentatie te houden. Meld dit van tevoren via
post@uniekezaken.nl.