Zwemplezier in de meivakantie.
Zwemplezier in de meivakantie. (Foto: aangeleverd)

Spetterende meivakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Sport

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, gratis animatie, een gevarieerd aquafitnessprogramma, extra zwemlessen én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie.

Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van 21 april tot en met 7 mei ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn.

Banenzwemmen en Aquafitness

Gedurende de meivakantie is het 50-meterbad vijf ochtenden per week vanaf 07.00 uur geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma samengesteld met AquaFit, Aquajump, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Extra zwemlessen & snelcursus B en C

Op verschillende dagen in de meivakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart. Op deze dagen worden er lessen aangeboden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/extrazwemlessen. Ook organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen drie dagen en het C-diploma binnen vijf dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.

Meer informatie? Kijk op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Aquajump in zwembad Hoornse Vaart.