De Belastingservice is vanaf 10 maart geopend.
De Belastingservice is vanaf 10 maart geopend. (Foto: Nataliya Vaitkevich)

Belastingservice FNV open voor afspraken

REGIO - De Belastingservice van de FNV start 10 maart en is nu geopend voor afspraken. Hulp nodig bij je belastingaangifte en/of aanvraag voor toeslagen? De Belastinginvullers kunnen helpen. Ga naar www.afspraakmakenfnv.nl of bel naar 088-3680368. Je kunt ook langskomen tijdens het Open huis op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, bij het vakbondshuis aan de Limmerhoek 25 te Alkmaar.

De Belastingservice is voor alle FNV-leden uit de regio Alkmaar. Je kunt een afspraak maken voor de maandagochtend en -middag, vrijdagochtend en -middag en zaterdagochtend. De belastinginvullers zij bekwamen vrijwilligers en zijn er klaar voor om aan de slag te gaan.

Machtigingscode

Voor de afspraak is een machtigingscode nodig, ook voor je partner. Met een machtigingscode geeft de Belastingdienst toestemming dat iemand anders jouw belastingaangifte mag doen. Zonder machtigingscode kan de FNV niet helpen. 

Aanvragen

Via www.fnv.nl/belastingservice lees je hoe je dit kunt aanvragen. Of bel voor het aanvragen van een machtigingscode naar: 088-1236555 met vermelding van je BSN-nummer en je geboortedatum. Met 3 tot 5 dagen ontvang je de machtigingscode thuis in de brievenbus.