Wandelen of rennen voor KiKa tijdens de Pinksterun.
Wandelen of rennen voor KiKa tijdens de Pinksterun. (Foto: aangeleverd)

Wandelen of rennen voor KiKa

ALKMAAR - Hardlopen of wandelen door Oudorp en tegelijkertijd geld ophalen voor het goede doel. Het kan tijdens de Pinksterun of -walk vrijdagavond 26 mei. In samenwerking met Alkmaar Sport en KiKa Extreme deelnemers wil de organisatie dit jaar nog meer bedrijventeams laten deelnemen. Het doel van dit businessevenement is sportief bezig zijn als team en geld inzamelen voor het belangrijke onderzoek naar kinderkanker. 

De wandel- of hardlooproute start bij Sportcomplex Vaart aan de Hoornseweg 28 in Alkmaar en loopt door Oudorp, waarbij de langere route door de wijk en het groene park achter industrieterrein de Beverkoog loopt. De wandelaars starten17.30 uur, de kinderen om 18.00 uur en de hardlopers beginnen vanaf 19.00 uur aan hun route. Bedrijventeams kunnen zich via www.spvs.eu/kika/aanmelden. 

KiKa Extreme 

Sander van Staveren is KiKa Extreme deelnemer en zet zich samen met andere vrijwilligers sportief in om kinderkanker de wereld uit te helpen. Hij is op zoek naar sponsoren en bedrijventeams die samen met hem dit doel willen steunen en deelnemers willen aanmoedigen. 

Meer informatie over sponsoring of deelname met een bedrijfsteam? Neem contact op met Sander: 0610731564/spvs@planet.nl. Direct sponsoren kan ook: www.kikaextreme.nl/sander-van-staveren.

KiKa Extreme deelnemers.