Zes dagen lang kun je op de vt wonen&design beurs terecht voor de leukste interieurinspiratie.
Zes dagen lang kun je op de vt wonen&design beurs terecht voor de leukste interieurinspiratie. (Foto: Ton van Til fotografie)

De vt wonen&design beurs 2023 komt eraan!

Huis

Interieurliefhebbers opgelet, want van 3 tot en met 8 oktober 2023 is het weer tijd voor de vt wonen&design beurs in EXPO Greater Amsterdam! 

Zes dagen lang kun je op de vt wonen&design beurs terecht voor álles dat met wonen te maken heeft. De nieuwste interieurtrends, schitterende meubels, creatieve kunst én handige huishoudhulpjes: met zó veel inspiratie weet je na afloop precies hoe je jouw woning wilt (her)inrichten. 


Beeld: Stan Koolen

Vt wonen&design beurs 2023

In oktober staan zo’n 200 bekende en nieuwe woonmerken voor je klaar om hun nieuwste collecties én toffe producten aan je te tonen. Denk aan merken zoals KuvaLight, Karwei, Geurwolkje, Nofruit, SOFACOMPANY, Creative Lab Amsterdam, Bruynzeel Keukens, Design in Light en De Oude Schakelaar. Ze laten je zien wat de nieuwste trends zijn voor je woon-, bad- en slaapkamer. 

Wat is er allemaal te doen?

Theater-talks: in het Woontheater verrassen verschillende woonexperts je met hun talks over de laatste woontrends, stylingadvies, woningindeling en nog veel meer! Alvast een tipje van de sluier: Jurgen Smit geeft je tuintips, het vtwonen-college komt langs mét de stylisten en Marie-Gon neemt je mee in de wereld van kleur en interieur.

Energy Theaters zijn nieuw op de vt wonen&design beurs. In één theater wordt ingezoomd op innovatieve solar-oplossingen, in het andere theater wordt uitgelegd wat je moet weten over warmte-oplossingen en de opslag van energie. Zo ben jij helemaal voorbereid op een duurzame toekomst!


Beeld: Stan Koolen

Interieuradvies: yes, please!

Bij de vt wonen&design beurs kun je ook advies van een interieurstylist boeken, voor hét antwoord op jouw woonvraag. Op het adviesplein van Decorette zitten stylisten klaar om jou te voorzien van goed kleuradvies of tips over hoe je jouw woonruimte kunt indelen. Beide adviesgesprekken duren 40 minuten. 

Inspiratiehuizen: laat je verrassen door de talloze inspiratiehuizen die práchtig zijn ingericht. Deze inspiratiehuizen zijn verzorgd door de mooiste woonmagazines van Nederland: Eigen Huis&Interieur, vtwonen, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Laat je hier verrassen, wooninspiratie gegarandeerd!

Uiteraard kun je naast inspiratie opdoen ook heerlijk lunchen op de vt wonen&design beurs. 

Met de nieuwste collecties van bekende merken en spraakmakende nieuwkomers wordt dit een editie om niet te vergeten!


Beeld: Stan Koolen

Rodi Wonen bijlage

Proef alvast wat er allemaal tijdens de vt wonen&design beurs in oktober te zien is in de bijlage Rodi Wonen. Deze inspirerende special vind je de laatste week van september (week 39) in alle kranten van Rodi Media. Naast trends en tips staat deze special bomvol exclusieve beelden van de nieuwste collecties van de leukste woonmerken. Een must read voor elke interieurliefhebber! Kijk alvast op www.rodiwonen.nl en instagram.com/rodi_wonen! 


De Rodi Wonen bijlage van 2022. Beeld: Rosalie Buding



Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding