Diverse optredens tijdens Podium onder de Boom Festival.
Diverse optredens tijdens Podium onder de Boom Festival. (Foto: aangeleverd)

Podium onder de Boom Festival

Nieuws

ALKMAAR - Podium onder de Boom Festival strijkt zondag 23 juli weer neer in Cultuurpark de Hout. De oude bomen, waaronder de 150 jaar oude beuk, hebben flink geleden door storm Poly. Met dit festival wil de organisatie dit jaar een extra ode aan de bomen brengen.

Met een mix van diverse muzikale en theatrale en optredens door professionele artiesten, belooft het festival een belevenis te worden voor jong en oud. Zo brengt Collectief Explosief een cocktail van funk, wereldmuziek, jazz, pop en soul. Kinderen kunnen wegdromen bij de theatervoorstellingen van de Vertelfee. Het gras als podium en een boom als enig decorstuk maken de optredens laagdrempelig, uitdagend en vooral interactief. Het festival heeft naast deze ‘boomprogrammering’ ook grastheater, kidsatelier, ‘Time Lab Vintage’ market, kramen voor eten en drinken, en massages. 

Extra ode aan bomen

Heb je een mooi verhaal, bijzondere herinnering of een gedicht over een boom? Laat het weten aan de organisatie via www.podiumonderdeboom.nl en vertel je verhaal of laat je verhaal vertellen tijdens het festival. 

Het festival is tussen 13.00 en 19.00 uur geopend. Meer informatie: www.podiumonderdeboom.nl 

Een podium van gras en decor van bomen.