Win kaarten voor Sparta - RKC Waalwijk

Spartanen opgelet! rodi.nl/Vlaardingen geeft weer kaarten weg voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. Op dinsdag 24 januari speelt Sparta tegen RKC Waalwijk in het Sparta Stadion Het Kasteel. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Jij kan daarbij zijn. Er zijn 5 x 2 kaarten weg te geven. Ga naar rodi.nl/schiedam en vul het formulier in.

Woning gesloten na vondst lachgas

Burgemeester Bert Wijbenga heeft op donderdag met spoed een woning gesloten in de Westwijk. In de woning werden vorige week 30 flessen lachgas aangetroffen, en later nog eens 8 flessen. Dat is een overtreding van de Opiumwet. De politie trad beiden keren de woning binnen na overlastmeldingen, en heeft de lachgasflessen in beslag genomen. Sinds 1 januari 2023 is lachgas opgenomen in lijst 2 van de Opiumwet. Dit betekent dat de burgemeester woningen kan sluiten zodra er verboden middelen worden gevonden. Voor de bewoner van de woning is een melding gedaan bij het kernteam zorg en veiligheid, omdat er meerdere problematieken spelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen sturen iedere week een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Vlaardingen. Schrijf je in via de link: www.rodi.nl/Vlaardingen/nieuwsbrief/aanmelden zodat je niets mist.