Bij kade40 gaan de creatieve lessen weer van start.
Bij kade40 gaan de creatieve lessen weer van start. (Foto: PR)

Teken- en schildercursus bij kade40

Dit nieuwe jaar zin om goed te leren tekenen en schilderen? Dat kan. Vanaf 8 februari start bij kade40 aan de Westhavenkade weer een korte basiscursus van enkele maanden. 

Iedereen begint op hetzelfde beginnersniveau. Elke lesavond werken deelnemers aan iets nieuws, voortbouwend op de voorgaande opdrachten. Zo leren zij veel in korte tijd, ook van elkaar. Na afloop weten de deelnemers wat tekenen en schilderen allemaal kan inhouden, en hebben zij misschien zelfs al ontdekt wat ze leuk vinden.

Grondige start

Schilder/professioneel geschoold docent Liesbeth de Kruijf staat met haar ruim vijfentwintig jaar ervaring garant voor een goede grondige start in het tekenen en schilderen. Enkele reacties van cursisten: 'Ik kreeg echt handvatten om aan de slag te gaan', 'Gezellig en vooral veel geleerd', “'k verbaasde mezelf!'. 

Nieuwsgierig geworden, maar liever eerst een proefles om eens te kijken? Dat kan ook, namelijk op de eerste avond 8 februari: prijs 17,50 euro inclusief materiaal (deelnemers hoeven dan dus nog even niets mee te nemen).

Voor meer informatie en/of inschrijven, stuur een mail naar de docent op info@liesbethdekruijf.nl. 

Rechtstreeks inschrijven kan ook via www.kade40.nl.