Indy Schrijer is één van de twintig finalisten.
Indy Schrijer is één van de twintig finalisten. (Foto: Chantal Zwart)

Haagse in finale Miss Teen Zuid Holland

Zonder verwachting schreef Indy Schrijer uit Ypenburg zich in voor de casting van de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. Ten onrechte, zo bleek. De VWO-leerling van het Montaigne College staat in maart als één van de 20 Zuid-Hollandse tieners in de finale.

Uit maar liefst 400 aanmeldingen werd ze uitgenodigd voor de casting dag in Rotterdam. Tijdens een voorstelronde, een bikinironde en een Engelse vragenronde konden de meiden laten zien wie ze zijn. Van de ruim 60 meiden gingen er 20 door naar de finale en Indy uit Ypenburg is daar dus één van. De finale is pas in maart. In de tussenliggende tijd volgen de finalisten catwalk- en kickboxtraining, en ook krijgen ze fotoshoots. 

Goed doel

Bij de verkiezing gaat het niet alleen om uiterlijke schoonheid; uitstraling en persoonlijkheid zijn doorslaggevend. Alle finalisten zetten zich bovendien in om geld in te zamelen voor de Linda Foundation en ontwikkelen zich op meerdere vlakken. 

Indy is volgens haar moeder een nuchtere, sportieve meid die voetbalt bij RKDEO en graag haar grenzen opzoekt. "Ze verheugt zich op de geplande groepsactiviteiten voor de Miss Beauty verkiezing, alhoewel het een flinke uitdaging is met ook alle trainingen, wedstrijden en tentamen week op het programma."

Stemmen

Op de finalisten kan worden gestemd, dus op Indy. Kijk voor meer informatie op missbeautynetherlands.com/finalisten-zuid-holland-2022/