Sylvia Werst - de verkoper van de Drom - laat de nieuwe titel van de krant zien met daarop een foto van de redacteur; Jordy Gomes.
Sylvia Werst - de verkoper van de Drom - laat de nieuwe titel van de krant zien met daarop een foto van de redacteur; Jordy Gomes. (Foto: aangeleverd)

Van Drom naar Nieuwsblad SED

REGIO - De Drom heeft vanaf 1 januari een nieuwe naam gekregen en heet nu 'Nieuwsblad Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland'.

Hoewel De Drom al jaren geldt als een sterke en bekende naam in de regio Enkhuizen, komt de krant ook uit in de gemeenten Stede Broec en Drechterland. Omdat nagenoeg alle nieuwsbladen van Rodi Media gekoppeld zijn aan de gemeente waarin ze verschijnen, is De Drom per 1 januari veranderd naar 'Nieuwsblad Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland.' Op deze manier willen wij een sterk nieuwsmerk zijn voor alle drie de gemeenten. 


In deze krant en op de websites brengen we lokale nieuws- en achtergrondverhalen uit deze gemeenten onder de aandacht. Het lokale nieuws kunt u lezen op: 


www.rodi.nl/stedebroec


www.rodi.nl/enkhuizen 


www.rodi.nl/drechterland


Het nieuwe mailadres voor de redactie is redactie.sed@rodi.nl. Het mailadres van de afdeling sales is nieuwsbladsed@rodi.nl.


'Zingen in de Wijk'

DRECHTERLAND - MEE & de Wering organiseert, in samenwerking met de gemeente Drechterland, ‘Zingen in de Wijk. Onder leiding van producer Joost van Beek wordt een muziekopname gemaakt. Speciaal voor 65-plussers. Meedoen? Mail naar: taintriff@mail.com.