Hans Brinkhuis , voorzitter van de Voedselbank Zaanstreek, ontvangt de cheque uit handen van Ingrid Bakker, bestuurslid van de Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid.
Hans Brinkhuis , voorzitter van de Voedselbank Zaanstreek, ontvangt de cheque uit handen van Ingrid Bakker, bestuurslid van de Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid. (Foto: aangeleverd)

Nieuwjaarsreceptie OVVZ levert Voedselbank 1500 euro op

ZAANDAM - De Ondernemersvereniging Zaanstad-Zuid (OVVZ) nam tijdens de recent gehouden nieuwjaarsreceptie fscheid van Herm Nieste als voorzitter die per 1 januari de pensioengerechtigde leeftijd bereikte.

Na eerst als penningmeester en voorzitter van ondernemersvereniging Zaandelta actief geweest te zijn, is Nieste na de fusie met BIA tot de huidige ondernemersvereniging OVZZ als voorzitter actief gebleven. Bij het afscheid werd bekend gemaakt dat bestuurslid Vincent van Vliet voorlopig de voorzittershamer overneemt. 

Daarnaast werden Pieter Kok en Rob Karst aan de leden voorgesteld als nieuwe bestuursleden. Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Zaanstad, Stephanie Onclin, hield een wervend betoog over de kracht van de Zaanse economie en de belangrijke rol die de ondernemers in Zaanstad-Zuid daarin spelen. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de jaarlijkse goede doelen cheque van de ondernemersvereniging aan de Voedselbank Zaanstad. Namens het bestuur reikte werkgroep lid Ingrid Bakker de cheque met een bedrag van 1500 euro uit aan voorzitter Hans Brinkhuis.

Gezellige drukte.